TURNEU NATIONAL FRT - COPII SI SENIORI -CUPA DECATHLON - 14. 06.2013

Data: 
Vineri, Iunie 14, 2013 to Vineri, Iunie 21, 2013
Prezentare eveniment: 

TURNEU FRT CU GRUPE DE VARSTA 10.12,14,16 ANI SI SENIORI

Decathlon, cel mai mare retailer European de articole sportive, a deschis pe 20 decembrie 2012, un hypermarket si in Ploiesti la iesirea spre Brasov, unul festiv, mai exact cel de-al 10-lea din Romania.

La nivel mondial, Decathlon are deschise peste 500 de magazine in peste 17 tari.

Decathlon este in acelasi timp si producator, marcile proprii fiind distribuite doar in reteaua proprie de magazine pentru a garanta calitatea distributiei si a serviciilor post vanzare. In Europa, marci precum B’twin pentru biciclete, Quechua pentru munte, Artengo pentru tenis, Wedze pentru schi, Kipsta pentru tenis, Domyos pentru fitness sunt deja referinte si milioane de clienti se bucura deja si in Romania de calitatea deosebita a produselor Decathlon in fiecare an. In ce priveste productia in Romania, anual sunt produse 350.000 de biciclete, 1.100.000 de bluze si 1.100.000 de incaltari.

Veti gasi la Decathlon articole din peste 70 de sporturi, de la sportivi incepatori, pana la avansati, imbracaminte si incaltaminte sport, biciclete, corturi, dar cel mai important veti gasi produse la cel mai bun raport calitate pret existent pe piata. De asemenea, aveti posibilitatea sa va imprimati tricouri, sa va reparati bicicletele, rolele, trotinetele si schiurile in atelierul Decathlon Ploiesti.

In optica de a face sportul accesibil tuturor, Decathlon Ploiesti, va ofera 100% gratuit terenuri de joaca pe o suprafata de peste 1.000 de mp : teren de fotbal sintetic, teren de baschet, teren de badminton, teren de streetball, teren de tenis si o zona de relaxare cu mese de picnic, trambulina si mese de ping pong.

De asemenea vi se pun la dispozitie pentru test toate produsele magazinului in incinta acestuia si aveti parte de ajutor din partea unor sportivi pasionati ce sunt la dispozitia dumneavoastra zi de zi.

Pentru a ajuta comunitatea locala, Decathlon Ploiesti se implica acum in activitatea cluburilor si va sustine Clubul Sportiv Drive Tenis in organizarea mai multor turnee pentru juniori.

Asadar fie ca sunteti pasionat de sport, fie ca va plac iesirile in natura, fie ca vreti sa va distrati impreuna cu copiii, fie ca doar vreti sa iesiti sa va relaxati, Decathlon Ploiesti va astepata cu o atmosfera placuta si dinamica!