TURNEUL PREMIUM- AMATORI-CUPA PARIS BERCY- NIVEL MEDIUM - 27.03.2015

Data: 
Vineri, Martie 27, 2015 to Joi, Aprilie 2, 2015
Prezentare eveniment: 

Incepand cu 27.03.2015 va asteptam la CUPA PARIS BERCY- NIVEL MEDIUM. Turul I se va juca vineri 27.03 sau sambata 28.03, turul II duminica 29.03, semifinalele si finalele vor fi stabilite in functie de disponibilitatile jucatorilor pe parcursul saptamanii urmatoare sau in weekend cel tarziu. Finala se va juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi, nu cel mai bun din 5 ca pana acum. Jucatorii care se inscriu (plata confirmata) pana cel tarziu vineri 20.03 vor primi un sort Slazenger cadou. INSCRIEREA poate fi facuta DOAR ONLINE. Plata taxei de inscriere se poate face fie direct cu cardul pe site sau selectand varianta prin banca, in aceasta situatie in baza confirmarii de comanda primita pe mail cu datele asociatie se poate face transfer online sau depunere la caseriile Garanti Bank. 

Premii:Locul 1: bilet avion + cazare doua nopti Paris + bilet intr-una din zilele de la Masters Paris Bercy + CUPA MARE + diploma; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris se poate oferi un voucher Head in valoare de 1200 de RON.

Locul 2: diploma + CUPA MEDIE + echipament tenis Slazenger(tricou/sort)

Locul 3 si 4: tricou Slazenger SAU sort Slazenger + diplome

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare.

Daca tabloul va fi mai mic de 16 jucatori avem urmatoarele variante:
- pentru a putea mentine premiile la Paris, jucatorii inscrisi vor achita o diferenta de taxa de 20-30 ron/jucator, peste cei 120 ron, pentru a compensa taxele lipsa pana la tabloul de 16 jucatori;
- daca cel putin unul dintre jucatori nu este de acord cu varianta 1, se poate organiza turneu cu premii la Paris, dar pentru locul 1 nu se va asigura biletul de avion sau in cazul voucherului Head acesta va avea o valoare mai mica procentual in functie de numarul jucatorilor inscrisi;
- daca jucatorii nu sunt de acord cu primele doua variante se va organiza turneu cu premii normale, jucatorilor care nu doresc acest lucru, urmand sa le returnam taxa de inscriere in cosul virtual, aceasta putand fi utilizata la turneele urmatoare.