TURNEU PREMIUM - AMATORI- PARIS BERCY - NIVEL MASTER - 27.02.2015

Data: 
Vineri, Februarie 27, 2015 to Joi, Martie 5, 2015
Prezentare eveniment: 

Calificarile si/sau turul I se vor juca vineri 27.02 (doar jucatorii care pot) sau sambata 28.02, turul II duminica 01.03, semifinalele si finalele vor fi stabilite in functie de disponibilitatile jucatorilor pe parcursul saptamanii urmatoare sau in weekend cel tarziu. 

Finala se va juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi, nu cel mai bun din 5 ca pana acum. 

Jucatorii care se inscriu (plata confirmata) pana cel tarziu vineri 20.02 vor primi un sort Slazenger cadou.

INSCRIEREA
poate fi facuta DOAR ONLINE pe www.competitii-sportive.ro .

Daca tabloul va fi mai mic de 16 jucatori, se va organiza turneu normal, diferenta de bani urmand a fi returnata in cosul virtual al jucatorilor sau jucatorii inscrisi vor achita o diferenta de 20-30 de lei pentru a putea pastra premiile.

Premii:

Locul 1: bilet de avion dus - intors  Bucuresti - Paris (Blue Air sau Wizz Air) + cazare doua nopti (impreuna cu invingatorul de la alt nivel de joc)  + bilet intr-una din zilele de la Masters Paris Bercy + CUPA MARE + diploma; pentru cei care nu se pot deplasa la Paris se poate oferi un voucher Head in valoare de 1200 de RON.

Locul 2: diploma + CUPA MEDIE + echipament tenis Slazenger (tricou/sort) 

Locul 3 si 4: tricou Slazenger SAU sort  Slazenger SAU sort trei sferturi Slazenger + diplome

Cazarea la Paris va fi in camera dubla twin, castigatorii urmand a fi cazati cate doi in camera. Jucatorii care doresc pot sta si singuri in camera, insa, in acest caz trebuie sa plateasca una din cele doua nopti de cazare. 


Updates every minute - View full brackets